Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.
Trzęsienie ziemi coraz bardzieś sie wzmaga.
"CZUJECIE TE TRZĘSIENIE? JEST SPOWODOWANE PRZEZ TO, ŻE ROŚNIE KINOINOCHI - DRZEWO ŻYCIA. TAKIE POJAWIĄ SIĘ NA CAŁEJ ZIEMI. SĄ ONE ŹRÓDŁEM ŻYCIA NA NASZEJ PLANECIE. ALE TO NIE TYLKO TO WSZYSTKIE ZWIERZĘTA STANĄ SIĘ WIELOKROTNIE SILNIEJSZE I BĘDĄ ATAKOWAĆ LUDZI. SPÓJRZCIE DOOKOŁA. TO WSZYSTKO ZROBIŁO JEDNO ZWIERZE."
Raiden
"CZYLI CHCESZ POWIEDZIEĆ, ŻE CAŁA LUDZKOŚĆ JEST ZAGROŻONA? SAYONARA SPOKOJNE ŻYCIE..." *wzdycha*
Ostatnio edytowany przez misterblind94 (2013-03-15 16:48:47)
Raiden
Raiden zmierza za Hiro "JESTEŚ PEWNA? ONI NAPEWNO BĘDĄ CHCIELI WYKORZYSTAĆ TĘ SYTUACJĘ PRZECIWKO NAM"
Katsumi
"CAŁY TWÓJ PLAN NA NIC SZEFUNIU. MOŻE BĘDZIESZ Z NAMI WSPÓŁPRACOWAŁ? TY TEŻ PTAKAHARO! MOŻESZ IŚĆ PRZODEM." Posyłam im jadowity uśmiech.
"NIGDZIE NIE PÓJDZIECIE" *mowie z pewnością w głosie, zwracam się do Nakahary* "MASZ SIĘ ZAJĄC HIRO, NIE JEST WAŻNA JAK, WAŻNE ŻEBY JĄ UNIESZKODLIWIĆ. a I POSTARAJ SIĘ ŻEBY BYŁA ŻYWA, RESZTĄ SAM SIĘ ZAJMĘ" *szykuje się do kolejnego ataku, tym razem jednak będzie to coś zupełnie innego*
"PHYY.. MYŚLISZ, ŻE BĘDĘ Z WAMI WSPÓŁPRACOWAŁ? NIE MAM ZAMIARU RATOWAĆ WASZYCH TYŁKÓW. WRĘCZ PRZECIWNIE"
Po czym po słowach ojca, ciągle w postaci ptaka, ruszył w ich stronę z zamiarem wypełnienia rozkazu.
Ostatnio edytowany przez Shiniteka (2013-03-15 17:19:09)
Katsumi
Staję przed Hiro, gotowy do walki z Nakaharą: "NO TYLKO SPRÓBUJ PTASZYNO!"