Projekt - manga

Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Piszcie mi na fejsie lub tutaj kto ma czas w niedzielê. : Shini, szelki, szym i misterblind
S± ju¿ 22 strony w nowszej wersji ^^
http://hotaru-mori.blog.pl/heart-project/
Pozdro

#1 2012-05-26 09:15:08

szym5

Hajime Kazuki

Punktów :   

Moja kolej

Szef MGA to tak naprawdê Szymon Wac³awiak. Mam 17 lat (w tym roku bêdzie moja osiemnastka, ale bêdzie biba), chodzê do Liceum Ogólnokszta³c±cego, klasa Mat-Fiz-Inf. Mieszkam w województwie £ódzkim. Trenuje biegi dystansowe, no dobra lubiê biegaæ na d³ugie dystanse, ale nie jestem raczej jeszcze do¶æ dobry aby wykazaæ siê na zawodach. Ogólnie rzecz bior±c je¶li chodzi o zainteresowania, to wypisanie wszystkich zajê³oby naprawdê du¿o czasu wiêc zajmê siê tymi najistotniejszymi: biegi, koszykówka, swego czasu gry komputerowe ale obecnie mam popsut± kartê graficzn±, anime i to na wielk± skalê, filmy, muzyka, mitologia (zw³aszcza grecka temat z którego naprawdê ciê¿ko mnie zagi±æ), literatura tfu.. co ja, fantastyka czyli ksi±¿ki Sapkowskiego ( Wied¼min ca³a saga), Flangama (Zwiadowcy), Miroslav ®amboch (Bez lito¶ci, Sier¿ant), Mieszko Zagañczyk ( Czarna Ikona, Allah 2.0), to by by³o na tyle.

#2 2012-05-26 11:52:08

aro-dj

Administrator

Punktów :   

Re: Moja kolej

Dobra... w koñcu wiem jak masz na imiê xD

Stopka forum

RSS