Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.
Ja również mam pewne propozycje co do postaci, którą odgrywam. Ale ze względu na moją rolę, chyba lepiej abym nie pisała tego w tym temacie. Piszę właściwie tylko po to, żebyście nie pomyśleli, że nic nie robię.
Ok.
Dla waszych postaci stworzyłem odpowiednie tematy w dziale [size=16]Tajemnice /size] Opiszcie proszę tam swój charakter. W temacie o nazwie Hiro, katsumi, Raiden, Sango będziemy opisywać to jak się poznaliście i waszą przeszłość do lat 17.
Powtarzam jescze raz. Potrzebny jest mi konsultant. Ta osoba nie będzie brała bezpośredniego udziału w wydarzeniach, ale to z tą osobą będę rozmawiał o świecie mangi. Jak na razie Katsumi, Raiden i Sngo żyją w zwykłym świecie ludzi nie wiedząc o mocy hiro. ale wszystko jeszce obówimy w ww. dziale
Szymona zapraszam do tematu o nazwie "Świat" w dziale Tajemnice :. Omówimy tam to co wiesz o sercu planety.
Shiniteka z tobą porozmawiam w temacie "Szpieg" w dziale Tajemnice:.
Jak możecie zauważyć pod nazwą każdego z was widnieje nazwa grópy do której należycie. Nazwy grup stworzyłem od nazw postaci jakimi kierujecie. W dziale Tajemnice: pod każdym tematem jest opis. W opisie są widoczne nazwy grup, które widzą dany dział, z tego powodu np. Szymon nie widzi działu pt. "Hiro, katsumi, Raiden, Sango". Dodatkowe postacie takie jak nauczyciele będę stwarzał na bieżąco dla potrzeb. Będzie to w postaci nowego konta na tym forum, a nazywać się będzie od nazwy postaci jaka to będzie.
Katsumi
Sama Hiro jest jeszcze nie zajęta, jak mniemam.
Z główną bohaterką chyba nie dałabym rady chociaż wydaje mi się, że miałabym pomysł na jej charakter. Ale wolałabym jakąś rolę drugoplanową i wydaje mi się, że kolejna przyjaciółka albo rywalka Hiro byłaby dla mnie odpowiednia. Rola konsultanta też już jest zajęta?
Wydaje mi się, że mogłabym wcielić się w Hiro, jeśli nikt jeszcze tego nie zrobił. Choć wolałabym najpierw dowiedzieć się czegoś na temat jej charakteru... Swoją drogą akurat tutaj główna rola wydaje się łatwa, więc dziwie się, że nikt jej jeszcze nie zajął. Wszyscy proszą o role drugoplanowe.
Widzę, że są jeszcze trzy osoby. Więc zrobimy tak. Zzapytam się najpierw kto z was chciałby odegrać rolę mężczyzny, a kto kobiety. Co do charakterów postaci jakie są na potrzebna to bardziej wesoły typ. Dajcie tutaj swoje propozycje imion oraz nazwisk japońskich. żeńskie http://www.20000-names.com/female_japanese_names.htm męskie : http://www.20000-names.com/male_japanese_names.htm Jeśli dacie tutaj odpowiedź, to stworzę dla was dział w którym będziemy rozwijać charakter waszej postaci i jej wygląd. potem przejdziemy do wydarzeń które będą miały wpływ na relacje pomiędzy innymi postaciami.
Wolałabym odegrać rolę kobiecą(łatwiej się wczuć). Imię: MI (美) albo MIZUKI (美月) jeśli Mi jest za krótkie. Osoba nie do końca rozgarnięta, ma duże radosne oczy, długie rzęsy i włosy związane w 2 kucyki ale w lekkim nieładzie. Może być?
Bo nie wiem czy wymyślać szczegóły charakteru postaci itp czy sobie odpuścić albo może pomyśleć nad innym bohaterem.
proszę o odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez Caroline (2012-05-27 14:52:25)
Moja postać? hmm...
Dziewczyna o imieniu Tsukiko (月子), wysoka, ma długie czarne włosy, jasne oczy. Co do charakteru to spokojna, ale wesoła. W stosunku do ludzi ufna.
Taki jest mój pomysł, nie wiem czy rozwijać bardziej.
Nie jestem pewien jak będą wyglądały działania tej agencji wobec głównej bohaterki, ale chciałbym zagrać jednego z agentów. Myślałem nad człowiekiem będącym w hierarchii blisko szefa i będącego odpowiedzialnym za przechwycenie dziewczynki(wraz z 2 podwładnymi). Przy okazji mógłby utworzyć się ciekawy konflikt między mną i szpiclem, gdy przybędę i przejmę dowodzenie nad misją i nim samym xD
Cała agencja jest już obstawiona... miło by było gdybyście napisali rodzaj stosunków względem postaci Hiro i jej przyjaciółki - Sango. Potrzeba nam mniej więcej 1~2 postaci. Jak przyjdę ze szkoły, to stworzę dla was Folder na forum w dziale Tajemnice -> {nazwa postaci} Opisze wam tam mniej więcej sytuację jaka jest w mandze. czyli to co powinniście wiedzieć na temat Hiro oraz Sango. Rozpatrzymy tam również charakter waszych postaci, a potem relacje z innymi bohaterami.
Mamy nowego newsa... Jest nam potrzebny Chłopak. Będzie do chłopak dziwczyny Sango Chieki. Poznali się w gimnazjum. Chłopan Sango zna również Hiro od tego czasu. Razem się przyjaźnicie. Chętni? Kto pierwszy ten lepszy xD