Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.
Powoli wstawa³e¶. W koncu ci siê to uda³o i zacz±³e¶ biec. Za tob± wci±¿ uderza³y kule ognia. WIêc nawet nie musia³e¶ czekaæ na ni±. Od razu jak isê odwróci³e¶ jest kilka metrów przed tob±.
Katsumi
Rzucam siê na lewo i znowu próbuje uwolniæ Sango przy pomocy no¿a. Kula powinna trafiæ w filar czy co¶, a ja rzucê tym no¿em w wiezy.
Nakahara tylko siê u¶miecha , a Katsumi dostaje kolejn± kul± ognia. Gdy sta³e¶ pod filarem Nakahara w oby dwóch rêkach wytworzy³ kule ognia i rzuci³ w oby dwie strony. Jedna z nich trafi³a ciebie zaraz po tym gdy ¿uci³e¶ no¿em. Oberwa³e¶ i wbi³e¶ siê w kontener. Jest w nim nie ma³e wgniecenie.
Nó¿ leci w stronê sango. Przebija siê przez biurko i trafia prosto w linê, która wi±za³a rêce sango.
W koñcu mo¿esz siê uwolniæ, jednak wci±¿ masz zwi±zane nogi. Je¶li trochê czasu zuzyjesz, to uda ic siê je odwi±zaæ.
Nakahara przesta³ rzucaæ kulami.
"CO JEST ! I CZEMU MASZ TAKIE BIA£E CIA£O ! SKORO OGIEÑ NIE DZIA£A BÊDÊ MUSIA£ ZNALE¬Æ INNY SPOSÓB." Nakahara opada w koñcu na ziemiê. wokó niego wci±¿ jest p³omieñ.
Katsumi
Na twarzy Katsumiego pojawia siê szalony u¶miech. "NO CHOD¬ TU ZMUTOWANY PIESKU! MAM NADZIEJÊ, ¯E SPODOBA CI SIÊ MOJA PIʦÆ!" Biegnê na Nakaharê z praw± rêk± przygotowan± do zadania ciosu.
"Z CHÊCI¡ J¡ SOBIE WEZMÊ!" Przykucn±³, odbi³ siê czterema koñczynami od ziemi i rzuci³ w stronê Katsumiego, szczerz±c zêby z zamiarem odgryzienia mu rêki.
Ostatnio edytowany przez Shiniteka (2013-02-20 16:29:12)
Nakahara podczas biegu zamienia siê w jakie¶ ogniste zwierze. Jest kilkakrotnie wiêksze ni¿ nakahara. Katsumi wic±¿ biegnie ze swoj± piê¶ci± chc±c zaatakowaæ nakaharê.
Nakahara chwyta dziobem praw± rêkê katsumiego, a ten chwyta siê obur±cz nakahary. Jedn± rêk± w jego paszczy, a drug± wokó³ szyi.
Katsumi
Boli przera¼liwie. Krzyczê udaj±c, ¿e plan zawiód³ i czekam... a¿ Nakahara zacznie braæ wdech. Skórê na d³oni w paszczy Nakahary zamieniam w dwutlenek wêgla... to samo robiê ze skór± na czê¶ciach cia³a blisko nosa Nakahary. Wrzeszczê jakby mnie obdzierali ze skóry (BO FAKTYCZNIE TAK JEST) i krzyczê do niego, gdy ju¿ zrobi wdech: "TO MÓJ OSTATNI ROZKAZ JAKO TWOJEGO DOWÓDCY! GIÑ!"
Ostatnio edytowany przez SzelkiPana (2013-02-20 17:14:20)
Katsumi
Z bólu ju¿ ledwo widzê... Staram siê drug± rêk±... otworzyæ paszczê Nakahary.
Katsumi przelatujesz przez ¶cianê. Tak oto znalaz³e¶ siê w kolejnym hangarze. Ale tak jak juz pewnie wiesz, Nie zabola³o to ciebie mocno, Jednak Piecze ciebie skóra rêki. To chyba przez t± zmianê czê¶ci skóry na co2. Jednak nie tylko to. Równie¿ przez to, ¿e mia³e¶ t± ranê w ogniu !!! Poprostu ciebie mocno piecze
Nakahara. Ty czyj±c t± ciecz w dziobie wypluwasz j± mimowolnym odruchem. Co to jest? nie wiesz.
jeste¶cie dwa piêtra pod ziemi±.w hangarze w³a¶nie, czy to nie dziwne? wokó³ jest tyle ognia, ale czemu wci±¿ macie czym oddychaæ? Tak! macie czym oddychaæ ! Tlenu wam nie brakuje !
Katsumi
Skoro moja skóra nie jest ju¿ z wolframu, bo nie istnieje... jestem szybki jak poprzednio, a Nakahara po przemianie musia³ drastycznie zwolniæ. Biegnê najszybciej jak umiem do poprzedniego hangaru... wymierzam jeden celny cios w jaja i spierdzielam na drugi koniec hangaru.