Projekt - manga

Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.

Ogłoszenie

Piszcie mi na fejsie lub tutaj kto ma czas w niedzielê. : Shini, szelki, szym i misterblind
S± ju¿ 22 strony w nowszej wersji ^^
http://hotaru-mori.blog.pl/heart-project/
Pozdro

#1 2012-05-26 07:24:26

aro-dj

Administrator

Punktów :   

Admin serdecznie was wita :D

Ok. Jestem Arek Wo¼nica. Mam 17 lat i uczêszczam do technikum informatycznego/ ¯yjê sobie spokojnie na Pomorzu. Nie lubiê gier komputerowych i tracenia czasu. Lubiê tworzyæ. Od zawsze zajmujê siê tworzeniem w³asnych pomys³ów. Aktualnie Czas po¶wiêcam na rysowanie. Zajmujê siê g³ównie grafik± komputerow±. Gram na pianinie i do niedawna tworzy³em muzykê elektroniczn± - Hardstyle. Przesta³em poniewa¿ zepsu³a mi siê karta d¼wiêkowa w laptopie, a nie staæ mnie na nowego Zajmowa³em siê równie¿ ró¿nymi innymi ciekawymi rzeczami, ale du¿o by pisaæ. Interesujê siê równie¿ samym funkcjonowaniem wszech¶wiata. Moje motto ¿yciowe : "Biegnij teraz aby biec pó¼niej, je¶li zrobi³e¶ krok to zrobisz i nastêpny. " xD

#2 2012-05-26 07:31:31

misterblind94

Raiden

Call me!
SkÄ…d: Rybnik
Punktów :   

Re: Admin serdecznie was wita :D

Noo witamy
Bardzo zaciekawi³o mnie Twoje motto - jest takie proste, a mo¿na by o tym pracê magistersk± napisac (przynajmniej ja potrafi³bym... xD)

#3 2012-05-26 07:56:38

SzelkiPana

Katsumi

10744250
Call me!
SkÄ…d: Sosnowiec
Punktów :   

Re: Admin serdecznie was wita :D

Pytanko ma³e, acz intryguj±ce: w jakie papierowe RPG gra³e¶, ¿e ciê tak ta konwencja ruszy³a?

Katsumi Wakihisa [*] - Rozpierducha podana na wynos ];-> Pogr±¿eni w ¿a³obie op³akujmy... ;_; Trzeciego dnia zmartwychwsta³, by dalej szerzyæ rozpierdziel xD

Stopka forum

RSS