Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.
Zamierzam zrobić na forum działy które będą dostępne tylko dla pewnych grup użytkowników. Będziemy w nich omawiać wszystko co będzie dotyczzyć postaci, fabuły, sekretów postaci i innych szczegółów których nie powinni wiedzieć wszyscy dookoła. Muszę zrobić to w formie dodatkowych działów więc forum może się trochę powiększyć pod względem ilości działów. Będzie to wyglądało tak :
Tajne informacje :
{Nazwa działu }
Kto może wchodzić do tego działu.
teraz wyjaśnię. Nazwą działu może być np. "Katsumi i Raiden" albo "Serce planty" poniżej znajduje się opis. W opisie jest napisane kto może wchodzić do tego działu. Stworzę do tego grupy użytkowników których nazwy będą się znajdować w opisie działu. Nazwy gróp użytkowników które się tam znajdą to będą użytkownicy, którzy będą mieli uprawnienia do przeglądania działu.
Dzięki temu będziemy znać np. : relacje Katsumiego i Raidena, o których nie wie Hiro.
Katsumi
Mhm... no to jest chyba z grubsza to, o czym pisała bodaj Vikichan na shindenie, choć głowy sobie uciąć nie dam. To jest konieczność moim zdaniem.
Ok. wszystkie próby co potrzebowałem już przeprowadziłem. powstał nowy dział pt. Tajemnice : Znajdują się tam informacje do których mają dostęp tylko niektóre osoby którym te informacje są udostępnione. Cały dział będzie udostępniony dla konsultantów i dla mnie. Stworzę tam dzisiaj folder dla każdej już wymyślonej postaci i w tym folderze będę rozmawiał razem z konsultantem o charakterze postaci i jej przeszłości. będą się tam też znajdowały informacje na temat waszych relacji z innymi bohaterami. Dla osób dla których temat nie jest udostępniony będzie niewidoczny. z resztą sami zobaczycie później o co chodzi.