Forum, na którym realizujemy projekt Grupowa manga.
Raiden
"C-CO SIĘ ZNOWU STAŁO?" nie wie gdzie się podział atak, który przed chwilą wyczuł.
Widzieliście jak tworzyłem włócznie, więc spodziewacie się że teraz nimi zaatakuje.
"WYJDŹMY Z TEGO DYMU W KOŃCU." mówi po cichu Hiro. Po czym szybko wybiega z dymu.
Nakahara chwycił kazukiego za ręce dzięki czemu kazuki ma wolną jedną rękę, którą może atakować.
Kazuki wraz z nakaharąsą w powietrzu - widzicie ją.
Kazuki : Dlaczego siedząc na feniksie nie czujesz gorącego ognia?
Raiden
Raiden zmierza za Hiro, aby wyjść z dymu, nie opuszczając gardy i szukając wroga
Katsumi i ojciec tamotsu robią to samo.
Widzicie jak Nakahara trzyma kazukiego kilkanaście metrów nad wami. Kazukim unosi jakąś tarczę oraz dwie włócznie (więcej nie dałeś rady. w końcu masz do dyspozycji jedną rękę ). Lecą w waszą stronę.
Raiden
Raiden odskakuje tak, by wszystkie ciosy go ominęły i macha mieczem, tworząc falę uderzeniową, którą wycelowuje w Nakaharę i Kazukiego.
Kazuki i nakahara czujecie podmuch wiatru od strony machającego mieczem raidena. Nie jest on (wiatr) zbyt silny.
Hiro:
"RAIDEN, TAKIE ATAKI IM NIC NIE ZROBIĄ PONIEWAŻ SIŁA SIĘ ROZPRASZA.
Katsumi.
"PATRZCIE DZIECIAKI I SIĘ UCZCIE JAK TO ROBI MISTRZ!" katsumi z ogromną siłą wyskakuje w stronę nakahary i kazukiego, następnie jego skóra pociemniała.
"PODLEĆ WYŻEJ, SPRÓBUJE GO ZATRZYMAĆ" * Jeśli mam chwile czasu, to jeszcze delikatnie modernizuje, tarczę mieszczaniejąc w jej środku kula, którą wybuchnie w chwili uderzenie, rozsadzi cały sprzęt i zrobi z niego niezwykle niebezpieczne pociski (chodzi mi o odłamki tarczy), oczywiście miotam nią w kierunku przeciwnika*
No ok. Katsumi spada na ziemię kilkanaście metrów od was. Jego skóra znów zmieniła kolor na biały.
Ojciec tamotsu.
"TERAZ ICH MAM!"
Zrobił zamach swoim ogonem i wystrzelił jakimś żądłem z niego prosto w stronę kazukiego. Masz mało czasu na obornę
Raiden
Raiden nie poddaje się, szybko za pomocą mocy wbiega pod Nakaharę i wybija się mocno od ziemii swoją mocą, lecąc prosto w kierunku wroga (teraz nadciąga do nich atak z dwóch stron)
Ostatnio edytowany przez misterblind94 (2013-03-22 16:53:34)
Ogień spalił żądło oraz popażył ojca tamotsu, który się tego nie spodziewał. Wokół niego pojawia się żółte światło świadczące o tym, że się przemienia.
"O! TERAZ SIĘ NIE PALĘ!"
Kazuki : Widzisz jak od dołu chce zaatakować was raiden.
Katsumi Zaczyna biec w stronę przeciwników.
*Puszczam się Nakahary lecąc w dól tworze przy swoich rękach coś na kształt ostrzy jak bron XI w x menie i próbuje wylądować ostrzami na Raidenie. Tuż przed upadkiem zmieniam strutkurę podłoże aby nie zabić się przy upadku*
Raiden
Raiden widzi ostrza Katsumiego, lecz przed uderzeniem w niego najpierw wystrzeluje skumulowana fale uderzeniowa, a nastepnie stara sie odepchnac ostrza na boki, aby nie trafily we mnie.